logo sokola

ARCHIV - sezona 2011/2012

Sokol JH - Staří páni z Kardašovy Řečice

6. července 2012

Přátelský zápas

O státním svátku jsme změřili síly se "staršími" fotbalisty v Kardašově Řečici, kde se slavilo 90. výročí založení tamního fotbalového klubu. V přátelské atmosféře jsme bojovali se zkušeností soupeřů a s podporou diváků i rozhodčích jsme uhájili remízu 4:4. Oslav se zúčastnil i tým bývalých hvězd v čele s Láďou Vízkem, Horstem Sieglem, Ivanem Haškem, Jirkou Novotným a dalšími, s nimiž se utkali mladší fotbalisté z "Kardašky".

fotogalerie --->

Mistrovství republiky ve futsalu

23. června 2012

Finálový turnaj v Šumperku

Následující sobotu po posledním zápase v KP jsme vyjeli napříč republikou, abychom si zase zkusili, jaké je to hrát fotbal v hale. Chtěli jsme si zahrát, nabrat zkušenosti, okoukat futsalové umění, prostě si to užít ..... a nakonec jsme bojovali o medaili!

Skupina A:
Chemcomex Sokol Vysočany (obhájce trofeje)
FK Baumit Jablonec (Liberecký přebor)
SK Rakovník (vítěz Středočeského kr. přeboru)
AC Gamaspol Jeseník (vítěz Olomouckého kr. přeboru)
Skupina B:
SBA Expert Hummel (Pražský přebor)
Sokol Jindřichův Hradec (vítěz Jihočeského kr. přeboru)
FC Rychlá rota (Strahovská liga)
ŠT ZOO Ústí nad Labem (vítěz Ústeckého kr. přeboru)

Hrálo se dvakrát 12 minut a pokaždé jsme je prožili zcela jinak. Zvláště v zápasech ve skupině, kdy jsme se v prvním zápase s Ústím nad Labem spíše rozkoukávali a zvykali si na jiné hřiště. I tak byla pro nás vybojovaná remíza 1:1 velmi cenná. Do druhého s Rychlou rotou jsme už vlítli s vidinou vítězství - vycházely nám kombinace, padaly góly, náramně jsme si to užívali; výsledek 5:0 mluví za vše. V posledním zápase skupiny se nám naopak moc nedařilo a pozdější finalista Hummel nám nadělil 5 branek. Remízou, výhrou a prohrou jsme si tak zajistili druhé místo a postup do semifinále. V něm jsme se utkali s obhájci trofeje Chemcomexem, v jehož barvách hrála i nejlepší česká hráčka Petra Divišová a reprezentační brankářka Adéla Zehrerová. I když všichni tušili, jak zápas dopadne, nevzdali jsme se a chtěli být favoritům důstojným soupeřem. První poločas jsme ubránili bezgólovou remízu a na protihráčkách byla vidět nervozita. Avšak v druhém už Chemcomex skóroval a rychlé nohy soupeřek se jen těžce hlídaly. Tři góly v naší síti nás poslaly do boje o bronzovou medaili. S Baumitem Jablonec, který postoupil také z druhého místa ve skupině, jsme chtěli předvést, co v nás ještě je. Zápas začal lépe pro nás a ve 4. minutě jsme vedli. Soupeř ale reagoval silnějším útokem a po třech minutách vyrovnal. Bohužel těsně před koncem poločasu přidal dva rychlé góly. Do toho druhého jsme vstoupili s nutností dát kontaktní branku, což pro nás bylo možná svazující. Navíc se projevila i únava z předchozích bojů a otočit výsledek zápasu v náš prospěch se již nepodařilo. Konečné 4. místo je pro nás však velkým úspěchem.

Výsledky našich zápasů:
Sokol J. Hradec - ŠT ZOO Ústí nad Labem 1:1 (Šteflová)
Sokol J. Hradec - FC Rychlá rota 5:0 (Pilařová 3, Doanová 1, Kösslová 1)
Sokol J. Hradec - SBA Expert Hummel 0:5
semifinále: Sokol J. Hradec - Chemcomex Sokol Vysočany 0:3
o 3.místo: Sokol J. Hradec - FK Baumit Jablonec 1:4 (Pilařová)

Konečné pořadí: 1. CHEMCOMEX, 2. HUMMEL, 3. BAUMIT JABLONEC, 4. SOKOL JH,
5. SK RAKOVNÍK , 6. RYCHLÁ ROTA, 7. GAMASPOL JESENÍK, 8. ÚSTÍ NAD LABEM

psalo se o nás --->

MR ve futsalu --->

komentář a fotky na eFutsal.cz --->

komentář a fotky na Šumpersko.net --->

Sokol JH - Calofrig Borovany 6:0

24. března 2012

Přátelský zápas

Přípravné utkání na umělce v Horním Žďáru, jak jinak než za slunečného počasí, ukázalo naše natěšení na nastávající jarní část KP. Nešlo ani o výsledek, spíš jsme si musely zase zkusit kopnout do míče na velkém hřišti, vyzkoušet nové hráčky, potvrdit formu stálic. Bohužel tento duel přinesl nešťastné a dlouhodobé zranění Nikči Tlachnové.

psalo se o nás --->

fotogalerie --->

Turnaj ve futsalu

17. března 2012

Krajská soutěž žen

Stejně jako v loňském roce se i letos ve sportovní hale v Suchém Vrbném sešlo pět ženských fotbalových družstev, aby změřily své síly ve 3. ročníku krajské soutěže žen ve futsalu FIFA. Hrálo se systémem každý s každým 2 x 15 minut.

Turnajem jsme prošli bez jediné porážky s celkovým skóre 19:1. Vítečně nás podržela brankařka Lenka Posířilová a velkým přínosem byly herní kombinace i úspěšná zakončení naší nové posily Lenky Pilařové. Ta byla vyhlášena nejlepší hráčkou turnaje a společně s Lenkou Makovičkovou se trefily do sítě soupeřek hned pětkrát. Dle slov trenéra však všechny hráčky podaly slušný výkon a zaslouženě postupují na červnové republikové finále.

Výsledky našich zápasů:
J. Hradec - Větřní 9:0 (Šteflová 2, Makovičková 2, Pilařová 2, Kučerová, Plucarová, Doanová)
J. Hradec - Borovany 3:1 (Lehejčková 2, Makovičková)
J. Hradec - Frymburk 3:0 (Makovičková, Šteflová, Pilařová)
J. Hradec - Mokré 4:0 (Pilařová 2, Makovičková, vlastní)

Konečné pořadí: 1. J. HRADEC, 2. BOROVANY, 3. FRYMBURK, 4. MOKRÉ, 5. VĚTŘNÍ

psalo se o nás --->

Crazy Cup 2011

13. listopadu 2011

Přátelský turnaj mixů

Kdo zavítal v toto slunečné nedělní dopoledne na "umělku" do Horního Žďáru, určitě nelitoval. Pro nás, naše fandy, přátele, příznivce i sponzory jsme uspořádali fotbalový turnájek. Hráli jsme sice na šířku hřiště, v počtu hráčů 7 + 1, po dobu 2krát 15 minut, ale při účasti pěti družstev a systému každý s každým si leckteří pořádně zamakali. Favorizovaný tým TRSPO (TRenéři a SPOnzoři) potvrdil svou kvalitu a čtyřmi výhrami si zajistil vítězství v turnaji. Domácí "staří páni" ze Žďáru, tzv. MOTÁCI, obsadili druhé místo. Boj o další tři příčky byl napínavý a v podstatě rozhodly vzájemné zápasy, které se mnohdy rozhodly až penaltovým rozstřelem. Nakonec třetí místo obsadilo HRADIŠŤKO, čtvrté ÉČKA, páté BUBENÍCI. Především však šlo o legraci a pohodu při našem milovaném sportu, která vyvrcholila posezením u pivka s klobáskami. Všem zúčastněným patří velké díky za pohodové sportovní chování a prima náladu. Doufáme, že tato spontánní akce založila každoroční tradici.

fotogalerie --->

Počet návštěv

  • Podporují nás:

©2010 • by Millhaus