logo sokola

ARCHIV - sezona 2012/2013

Staří páni N. Bystřice - Sokol JH 3:3

13. července 2013

Přátelské utkání na oslavě 80 let fotbalu v Nové Bystřici

....text bude doplněn...

fotogalerie --->

Turnaj ve futsalu

10. únor 2013

Krajská soutěž žen

Čtvrtý ročník krajské soutěže žen ve futsalu FIFA se tentokrát konal v hale Na Sádkách v Českých Budějovicích. Hrálo se systémem každý s každým 2 x 15 minut a účastnilo se zase pět družstev.

V brance poprvé zachytala Lapková a podala slušný výkon, gólově se prosadily nově příchozí hráčky Niedrová a Peckertová. Nicméně tlak z obhajoby nám svázal nohy a ani dobře rozehraný zápas s Mokrým jsme nebyly schopné vyhrát. Dvě remízy a dvě prohry stačily jen na 4.místo.

Výsledky našich zápasů:
J. Hradec - Protivín 2:2 (Pilařová, Niedrová)
J. Hradec - Borovany 1:2 (Peckertová)
J. Hradec - S. Ústí 1:2 (Doanová)
J. Hradec - Mokré 2:2 (Plucarová, Kösslová)

Konečné pořadí: 1. PROTIVÍN, 2. SEZIMOVO ÚSTÍ, 3. BOROVANY, 4. J. HRADEC,
5. MOKRÉ

www.jihoceskyfotbal.cz --->

Crazy Cup 2012

17. listopadu 2012

Druhý ročník turnájku v Horním Žďáru

Stejně jako loňský rok jsme se i letos sešli u našeho milovaného sportu a zahráli si společně s přáteli, sponzory, partnery a našimi příznivci fotbálek. Družstva byla opět smíšená, resp. někde více jinde méně ženská :o) Loňští favorité TRSPO utrpěli porážku od STRMILOVských kanárků, kteří prošli turnajem bez zaváhání, a tudíž o první příčky bylo rozhodnuto. Další tři týmy byly totiž značně vyrovnané. Bronz si nakonec standardním výkonem zajistili STAŘÍ PÁNI. Velmi milým zpestřením bylo nové družstvo HÁZENKÁŘEK, které se předvedly v plné parádě a vyznamenaly se výbornou zónovou obranou - jistě v jejich řadách najdeme nějaké posily pro náš tým! Poslední skončili sice ZRZOUNI, nicméně ti si turnaj náramně užili a předvedli několik zajímavých gólů. Všem zúčastněným, hráčům i fanouškům, děkujeme za účast a podporu a ..... za rok zase !!!

fotogalerie --->

Počet návštěv

  • Podporují nás:

©2010 • by Millhaus